Selv om styrerommet nå blir sommerstengt, er det likevel ingen grunn til å fortvile dersom uhellet skulle være ute. Ta derfor godt vare på den informasjonen som her følger. Den kan være god å ha om vannlekkasje oppstår, heisen står, strømmen forsvinner, tv-kanalene går i svart og du føler deg fortvilet og hjelpeløs.

VED VANNLEKKASJE:
Steng for all del hovedkrana med en gang! Den er festet til avløpsrøret på toalettet.
Ring Rørleggervakta: 23 12 65 50.  Borettslaget har avtale med firmaet. 
Kontakt forsikringsavdelingen i OBOS: 02333 (dagtid). Dette er sentralbordnummeret til OBOS – be om å få forsikringsavdelingen. Du blir deretter kontaktet av en takstmann som representerer Gjensidige. 
Ps! Det anbefales på det sterkeste å stenge hovedkrana i leiligheten om du reiser bort. Da unngår du at en vannlekkasje oppstår hos deg.  
Ps2! Husk også at såkalt skjødesløshet ved bruk av oppvask – og/eller vaskemaskin kan medføre at du selv må bære alle kostnadene både for skader i egen og eventuelt leilighetene under.

VED HEISSTANS:
Ring Schindler Stahl Heiser: Gratis grønt nr.: 800 31 760.
Borettslaget har avtale med firmaet.  

VED STRØMBRUDD:
Ring Hafslund: 815 30 400.  Spørsmål om strøm for øvrig: Ring LOS på 02021 (kl. 08.00-17.00 på hverdager).          (Snu arket)
TV-OG BREDBÅND:
Om TV-kanaler ramler ut eller tv-bildene går i svart eller Get-boksen rett og slett tar kvelden:
Ring GET: 02123  

Ps! Bare et lite tips om du skal være borte i minst en måned og dermed ikke skal bruke bredbåndet du betaler for i denne perioden; ta kontakt med Get og si at bredbåndet skal være i pausemodus. Da slipper du regning.

Ps2! Dersom kundebehandleren hos Get svarer: «Hæ?», svarer du bare tilbake: «Unnskyld meg, men har du ikke lest avtalen som dere har inngått med Romsås?»

OM ALT SYNES HÅPLØST:
Ring Nokas Alarm: 815 00 820.
Borettslaget har avtale med firmaet. 

OG HUSK FOR ALL DEL:  
Brann: 110   Politi: 112   Lege: 113  

OM IKKE NOE AV DETTE NYTTER:
Ring:
Styrets leder: Tor-Erik Røberg-Larsen:  907 88 683
Styrets nestleder: Bjørn Heidemann:   980 09 130
Romsås Vaktmestersentral:    22 21 30 00

ØNSKER DU Å LEIE TJERNHUSET I LØPET AV SOMMEREN send en mail til: napoleonfoam@yahoo.com

SKAL DU ANSKAFFE DEG HUND I SOMMER? 
Går du med planer om å anskaffe deg hund i sommer (eller på andre årstider), ligger det søknadsskjema ute på borettslagets hjemmeside svarttjern.no. Søknadene vil bli behandlet fortløpende. 

Ps! EKSTRA SØPPELBIL:
Det kommer ingen ekstra søppelbil i juli. Siste ekstra søppelbil før ferien blir onsdag 28. juni, og første etter ferien onsdag 30. august.

 Vi ønsker alle en riktig god sommer!