Går du med planer om å kjøpe EL-bil?

Dersom du har planer om å kjøpe EL-bil det neste halvåret, oppfordrer vi deg til å gi borettslaget beskjed om dette allerede nå.

Oslo kommune har i dag en støtteordning der kommunen dekker halvparten av kostnadene til opplegg for strømuttak pr p-plass. Borettslaget skal søke kommunen om slik støtte, og vi ønsker derfor at flest mulig skal få muligheten til økonomisk drahjelp fra kommunen for et slikt opplegg. Vi ber derfor alle som går med planer om å anskaffe seg EL-bil det neste halvåret, om å levere svarslippen under innen mandag 4. desember. Svarslippen kan legges i styrets postkasse på veggen ved inngangsdøra i OSV. 120.

 

Borettslaget ønsker også at ALLE beboere som i dag har EL-bil, leverer inn en egen svarslipp innen samme frist. Svarslippene står HER.

 

VIKTIG!!!! De som ikke leverer svarslipp innen 4. desember, vil ikke få muligheten til å bli med i borettslagets søknad om økonomisk støtte. Dette gjelder både de som i dag har EL-bil og de av dere som går med planer om å anskaffe dere et slikt kjøretøy. Dere må da bære alle kostnadene selv.